top of page

OVER ONS

ONS VERHAAL

We zijn een hecht en gedreven team van twaalf medewerkers - waaronder negen architecten - die kwaliteit en vernieuwing nastreven. De kleinschaligheid van het bureau is een bewuste keuze, want het garandeert een persoonlijke aanpak, een nauwe opvolging en directe communicatie. Elementen die meer dan ooit noodzakelijk zijn in ons vak.

ONS TEAM

GESCHIEDENIS

Architectenbureau Janssen werd in 1966 opgericht door Gerard Janssen. Het bureau specialiseerde zich onder meer in woningbouw, appartementen, industriebouw en restauratieprojecten. De restauratie van de basiliek van Tongeren werd gestart in 1967 en is nog steeds in uitvoering als het belangrijkste monument van Limburg.

In 2000 kreeg het bureau nieuwe impulsen met het aantreden van een jonge generatie. Michel Janssen is - als geboren Tongenaar - gefascineerd door oude gebouwen. Tijdens zijn architectuuropleiding raakte hij ook gepassioneerd door eigentijdse architectuur. De dualiteit tussen oud en nieuw vormt dan ook een rode draad doorheen het oeuvre van het architectenbureau. Met een langetermijnvisie gaan we voluit voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie in onze eigen projecten die getuigen van een hoge belevingswaarde en een eigen identiteit. Met een volledig engagement en een open communicatie staat ons team ter uwer beschikking.

ORDE VAN ARCHITECTEN

Ingeschreven bij de Orde van Architecten

 Provinciale raad Limburg: Gouverneur Roppesingel 51, 3500 Hasselt

Onder het stamnummer B300021

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering: Protect NV

Onder het polisnummer 00/N.06206-00005

bottom of page